logo

Neem een abonnement op het uniek Folkmagazine van Muziekmozaïek vzw

Bestaat er een mooier cadeau dan een abonnement op het unieke Folkmagazine? Ja! Een abonnement op dit veelzijdige magazine plus één houten versterker. Geen elektronica, alleen maar hout in een elegant design. Zalig om vast te nemen, mee te nemen, in een hoekje weg te duiken en folkmuziek te ontdekken,… Muziek via je smartphone, maar dan beter. Wil je ingaan op dit unieke aanbod dan vragen we jou bij het vernieuwen van je abonnement mee te delen of je wil ingaan op het abonnement met versterker of het standaardabonnement. De promotie abonnement + versterker loopt nog tot eind januari 2019. Na die datum betaal je de versterker en abonnement aan het vaste tarief.

Abonnement (4 nummers) plus versterker Folk*, € 42,5 voor België, € 51 buitenland
(binnen Europa) – incl. aparte verzending per post.
* Waarde pakket € 62,5 (abonnement Folk € 24 + € 33 versterker + € 5,5 verzending België).
Aanbod geldig tot we door de voorraad heen zijn en voor smartphones en iPhones (vanaf versie 8) die hun luidspreker aan de onderkant hebben.

Standaard abonnement Folk (4 nummers). € 24 voor België, € 35 buitenland (binnen Europa)

Hoe breng je dit in orde? Betaal 42,5 euro met vermelding ‘Abon Folk + versterker (en melding Smartphone of iPhone)’ op rekening IBAN – BE82 7380 4183 1068 – BIC – KREDBEBB van Muziekmozaïek en dan ontvang je Folk plus de versterker. Betaal je 24 euro met vermelding ‘Abonnement Folk’ dan ontvang je het gewone abonnement op Folk. Woon je in het buitenland, dan betaal je € 51 voor het magazine + versterker of € 35 voor 4 nummers van Folk .

Vragen? Mail naar info@muzmoz.be

 

Formulier:

Email *

Naam *

Straat + huisnummer

Postcode

Gemeente

Land

Type abonnement

abonnement binnenlandabonnement buitenland

Factuur

factuur

Btw-nummer (indien van toepassing)